バリで美味しかったものの一つがBINTANG BEER。私はお酒は好きなほうではないけれど、このビールはあっさりしていて本当に美味しかった!あと、牛や豚肉を串焼きにして甘辛いソースをつけて食べるサテもなかなかでした。羊のサテを本当は食べたかったのだけれど残念ながらめぐり合えませんでした。
そういえばウブドに行く車窓から、牛やこれぞ地鶏!といった鶏やら、ヤギ、アヒルなんかがあちこちに放牧されてました。犬も放し飼い?状態。
One of tasty drink was BINTANG BEER. I don't like alcohol bevarage but it was yummy, taste was light. And another taste food was sate which was roasted meats on skewers. The sause was salty-sweet:) We wanted to eat goat but our hotel's restaurant hadn't it, I regret.
That remind me, from our car toward to Ubud we watche a cattle, local chickensand goats and keep dogs unchained at here and there.
景色も料理を引き立てるスパイスになっていました。海やライステラス、日本とは違った喧騒の中の食事。
The view of the sea and rice terrace, the buzz of traffic(a subtle difference from Japan) were spice of foods.
BINTANG BEER
Nasi Goreng
Sate mix
Breakfast by the sea
Lunch at the Tegallalang
at Casa Padma
1 comment:
It all looks delicious
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